0743.528.888 ( 0743.LA.TUTU )

Rochite tutu copii | Rochite printese | Rochite serbare | Rochite de ocazie | A LA TUTU

preturile difera in functie de marime

12 Articol(e)

pe pagina

 • Alessia

  Rochița copii tutu Alessia poate fi purtată cu orice ocazie,la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval sau la gradiniță. Datorita mixului original de culori turquoise, roz aprins, alb și negru, rochița tutu Alessia redă minunat imaginea veseliei și a copilăriei.

  Rochița copii tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic negru, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul turquoise, roz aprins, alb si negru sub formă de fâșii. Tulul este moale fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței.

  Vezi detalii complete Vezi mai mult
 • Anastasia

  Rochita eleganta copii Anastasia este ideala pentru a fi purtata la o ocazie speciala, ca si rochita de domisoara de onoare, rochita flower girl sau ca si o rochita de printesa.

  Rochita domnisoara de onoare Anastasia include un brau de satin ivory pe care e aplicat un lant de flori de chiffon somon. Pe corset sunt aplicate patru flori detasabile de satin cu paiete realizate manual. Rochita copii de lux Anastasia mai contine si o cordeluta de satin cu floricele de chiffon si un accesoriu de mana, de asemenea realizat din satin ivory cu floricele. Toate accesoriile sunt detasabile astfel incat puteti crea prin combinarea accesoriilor rochite diferite.

  Rochita eleganta copii Anastasia poate fi raspunsul perfect la cautarile dvs: rochie eleganta copii , rochite copii de luxcostum domnisoara de onoarerochie flori serbarerochii nunta copiirochie flower girlrochie serbare zanarochita printesa flori, rochii ocazii copii.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Anemona

  Rochia de ocazie copii Anemona este ideala pentru a fi purtata la o zi de nastere, botez, nunta sau o alta ocazie speciala, reusind sa redea imaginea unei printese. Rochita tutu include si o bentita alba cu floare de satin roz plamaniu. Marimea 0-1 ani este perfecta ca si o rochie de botez, iar marimile mai mari ca si rochie de domnisoara de onoare, rochie nunta copii sau rochie flower girl.

  Rochita de ocazie copii Anemona este compusa dintr-un corset de crochet elastic alb, pe care sunt aplicate manual 4 randuri de tul roz plamaniu si visiniu sub forma de fasii. Tulul este moale, fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei, conferind imaginea unei rochite de printese.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Lady in red

  Rochita tutu Lady in red

  Rochita tutu Lady in red este ideala pentru a fi purtata la o petrecere, la Revelion, la o nunta, in noaptea de Ajun cand il asteptam pe Mos Craciun sau poate fi cadoul perfect de Craciun pentru fetita dvs.

  Rochita copii  rosie Lady in red este o rochita de copii eleganta.  Aplicarea trandafirului de satin rosu pe corset, ii da o nota foarte chicRochita include si o bentita cu un trandafir rosu identic cu cel de pe bentita.

  Rochita Lady in red poate fi raspunsul perfect in cautarile dvs.: rochita rosie copii,  rochii de ocazie copii, rochii Craciun, rochite cadou Craciun, cadou copii Craciun, rochite Revelion, rochii fete ocazie, rochita Revelion copii.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Marine

  Rochita de ocazie Marine este ideala pentru a fi purtata la o zi de nastere, botez, nunta sau alte ocazii speciale, reusind sa redea imaginea unei printese, a unei domnisoare de onoareRochita tutu include si o bentita ivory cu o floare de satin alba.

  Rochita tutu Marine poate fi raspunsul perfect in cautarile dvs : rochite flower girl, rochita nunta copii, rochita domisoare de onoare, rochite de ocazie.

  Rochita tutu de fetite Marine este compusa dintr-un corset de crochet elastic bleumarin, pe care sunt aplicate manual 4 randuri de tul bleumarin si ivory sub forma de fasii. Tulul este moale, fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei, conferind  imaginea unei rochite de printese.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Miresucă

  Rochita tutu Miresuca este ideala pentru a fi purtata la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet , botez sau nunta reusind sa redea imaginea unei miresuci desprinsa din povesti sau a unei zane a zapezii, a iernii sau a ghetii.

   Marimea  0-1 ani este perfecta ca si o rochita de botez.

  Rochita tutu Miresuca poate fi raspunsul perfect  in cautarile dvs: Rochita Craiasa Zapezii, rochita zana, rochita serbare iarna, rochita alba copii, rochita printesa ghetii, rochita printesa zapezii, rochita cadou.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Perla

  Rochita fete Perla este ideala pentru a fi purtata la o zi de nastere, botez, nunta, balet sau o alta ocazie speciala, reusind sa redea imaginea unei printese. Rochita tutu include si o bentita ivory cu o floare de organza de aceeasi culoare. Marimea 0-1 ani este perfecta ca si o rochie botez, iar marimile mai mari ca si rochita de balet, rochita de dans, rochita flower girl, rochita ocazie.

  Rochita fete Perla este compusa dintr-un corset de crochet elastic ivory, pe care sunt aplicate manual 4 randuri de tul ivory sub forma de fasii.Tulul este moale, fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei, conferind imaginea unei rochite de printese.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Prințesa Aqua

  Rochita copii Printesa Aqua este ideala pentru a fi purtata la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet, botez sau nunta reusind sa redea imaginea unei printese desprinse din povesti, a unei zane a apelor, a zapezii sau a ghetii.

  Printesa Aqua poate fi raspunsul perfect in oricare din cautarile dvs: rochii printesa, rochii zana, rochii serbare gradinita, rochita turqoise copii, rochita printesa ghetii, rochita printesa apelor.

  Rochia tutu Printesa Aqua este compusa dintr-un corset de crochet elastic turquoise, pe care sunt aplicate manual 4 randuri de tul turquoise sub forma de fasii. Tulul este moale fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei, conferind imaginea unei rochite de printese.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Prințesa din castel

  Rochita serbare Printesa din castel este ideala pentru a fi purtata la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval sau nunta reusind sa redea imaginea unei printese desprinse din povesti.

  Rochia de serbare Printesa din Castel poate fi raspunsul perfect in oricare din cautarile dvs: rochii printesa, rochite zana, rochite colorate serbare, rochita balet copii, rochita petrecere printesa.

  Rochita tutu petrecere Printesa din castel este compusa dintr-un corset de crochet elastic mov-lavanda, pe care sunt aplicate manual 4 randuri de tul mov, mov cu paiete si roz deschis sub forma de fasii. Tulul este moale fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei conferind imaginea unei rochite de printese.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Prințesa Marigold

  Rochita tutu Printesa Marigold este ideala pentru a fi purtata la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet, botez sau nunta reusind sa redea imaginea unei printese desprinse din povesti, a unei zane a soarelui.

  Rochitele tutu Printesa Marigold pot fi raspunsul perfect in oricare din cautarile dvs: rochite printesa, rochita galbena copii,  rochii serbare gradinita, rochita aurie copii, rochita printesa galbena, rochita soare, rochita stea, costum soare.

  Rochita tul Printesa Marigold este compusa dintr-un corset de crochet elastic galben, pe care sunt aplicate manual 4 randuri de tul galben sub forma de fasii. Tulul este moale fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei, conferind imaginea unei rochite de printese.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Prinţesa Rozelor

  Rochita copii tutu Printesa Rozelor este ideala pentru a fi purtata la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet, botez sau nunta reusind sa redea imaginea unei printese desprinsa din povesti sau a unei zane a rozelor sau a zorilor.

  Rochita tutu Printesa Rozelor poate fi raspunsul  perfect  in oricare din cautarile dvs: rochita printesa roz, rochita roz, rochita aurora boleara,  rochita floare,  rochita printesa ghetii, rochita printesa  apelor, rochita trandafir.

  Rochita copii tutu Printesa Rozelor este compusa dintr-un corset de crochet elastic roz pal, pe care sunt aplicate manual 4 randuri de tul roz pal sub forma de fasii. Tulul este moale fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei, conferind imaginea unei rochite de printese.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult
 • Sofia

  Rochita copii tutu Sofia este ideala pentru a fi purtata la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet , botez sau nunta reusind sa redea imaginea unei printese desprinsa din povesti sau a unei zane a florilor, a lavandei.

  Rochita tutu Sofia poate fi raspunsul perfect in oricare din cautarile dvs: rochita printesa, rochie Sofia,  rochii serbare gradinita, rochita mov copii, rochita printesa Sofia, rochita printesa  mov, rochie balet copii.

  Rochita copii tutu Sofia este compusa dintr-un corset de crochet elastic mov-lavanda, pe care sunt aplicate manual 4 randuri de tul mov-lavanda sub forma de fasii. Tulul este moale fiind confectionat din nylon, de calitate premium. Cele 4 randuri de tul ofera volum rochitei, conferind  imaginea unei rochite de printese.

  Vezi detalii complete

  Vezi mai mult

12 Articol(e)

pe pagina