0743.528.888 ( 0743.LA.TUTU )

Intretinere

 

Instructiuni de ȋntreținere și manipulare

 

 

 

Manipulare:


Rochița tutu se poate păstra și depozita în cutia originală.

Ȋnainte de utilizare, scoateți rochița din cutie, scuturați-o pentru a-i da volum, îndreptați fâșiile de tule din interior și exterior și agățați-o pe un umeraș.

Tutu este un produs foarte delicat atât pe partea de corset elastic, cât și pe partea de tule sau de accesorii, de aceea se recomandă să-l manipulați cu mare atenție.

Partea de corset elastic este cea mai pretențioasă, de aceea aveți grijă să nu o agățați sau rupeți, deoarece se poate destrăma.


Anti șifonare:


Nu folosiți niciodata fierul de călcat deoarece materialul de tul se poate topi!


În momentul în care partea de tul este șifonată mai tare, lăsați tutu pe un umeraș în baie, în aburi, timp de 15-20 minute.
O altă soluție este să pulverizați pe partea de tul apă sau apă cu puțin balsam.


Spălare:


Nu spălați niciodată tutu în mașina de spălat!


Se recomandă să spălați ușor cu apă și săpun doar zona în care tutu este murdar. În cazul în care întregul tutu este murdar, spălați cu mâna întreaga suprafață, foarte delicat cu apă rece și săpun.
Clătiți ușor cu apă. Puteți să adăugați puțin balsam la clătire, acesta are efect anti electrizare; lăsați tutu la uscat pe un umeraș și îndreptați toate fâșiile din tul pentru a se usca fără cute.


Anti electrizare: 


Tutu este  făcut din nylon, deci electrizarea poate fi câteodată o problemă din cauza umidității reduse a fibrelor. Pentru a preveni electrizarea, pulverizați puțină apă pe fâșiile din tule din care e format tutu. Pentru rezultate mai bune se poate pulveriza cu o soluție din apă cu puțin balsam de rufe.